Erasmus! 15.03.2019

Το αποφάσισες να συμμετέχεις στο πρόγραμμα ERASMUS;

Μήπως η διαδικασία της αίτησης σε αγχώνει;

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και για την ενημέρωση σου! 


Σημείωσε την ημερομηνία, Παρασκευή 15 Μαρτίου, σημείωσε την ώρα 12:00 με 14:00 και έλα στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για να ενημερωθείς από τους Τμηματικούς Υπεύθυνους και τη Γραμματέα Erasmus γύρω από τη διαδικασία υποβολής της αίτησης. Συγκέντρωσε όλες τις απορίες σου ή έλα να μάθεις από τις ερωτήσεις των άλλων.

Είναι σημαντικό να συμπληρώσεις σωστά την αίτηση και να έχεις όλα τα έντυπα στο φάκελο την ημέρα της υποβολής.

Η εμπειρία Erasmus είναι ανεκτίμητη! Μην την αφήσεις στην τύχη!! Σας περιμένουμε! Ελάτε να μοιραστούμε τον μαγικό κόσμο του Erasmus!

eras

 

 

 

Info-day around Erasmus 06.12.2018

Erasmus!

Είσαι και εσύ από αυτούς που ακούνε την λέξη Erasmus και αναρωτιέσαι τι είναι;

Ή είσαι από αυτούς που ανυπομονούν να ζήσουν την εμπειρία αυτή; 
Δεν έχει σημασία, αν ξέρεις ή όχι! Δεν έχει σημασία, αν έχεις πάει ή όχι! Γιατί πολύ απλά είμαστε εδώ για εσάς και για την ενημέρωση σας! 
Σημειώστε την ημερομηνία, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, και ελάτε να παρακολουθήσετε 12:00 με 14:00, την ενημέρωση που θα γίνει για εσάς γύρω από το Erasmus.

Θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε τι είναι το πρόγραμμα Erasmus+, να ενημερωθείτε από τους τμηματικούς υπεύθυνους, να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους φοιτητές που ήδη έχουν μετακινηθεί ή βρίσκονται τώρα Erasmus και να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το πρόγραμμα. 
Επιπλέον, ο εθελοντικός φοιτητικός σύλλογος ESN Haro θα παρουσιάσει τον κόσμο του ESN (Erasmus Student Network) και θα γνωρίσετε μια άλλη πτυχή του Erasmus χωρίς να χρειαστεί να βγείτε εκτός Ελλάδας. Μετά το πέρας της παρουσίασης, τα μέλη θα σας περιμένουν για χαλαρή συζήτηση και καφέ, σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μια παραπάνω επαφή, έξω από το χώρο του αμφιθεάτρου.
Σας περιμένουμε! Ελάτε να μοιραστούμε τον μαγικό κόσμο του Erasmus!

dec 2018

Tuesday the 19th. Design by QualityJoomlaTemplates.