
Προπτυχιακοί & Μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες από τα Τμήματα Οικονομία και Βιώσιμης Ανάπτυξης & Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Ιδρύματός μας συμμετείχαν στο εντατικό πρόγραμμα Μικτής Κινητικότητας (Blended IntensiveProgram= BIP) “5ο DS-FOOD International Summer School” που πραγματοποιήθηκε (06-13 Ιουλίου 2025) μέσω του προγράμματος Erasmus+ από το University of Tuscia στο Pieve Tesino της Ιταλίας σε συνεργασία με το Swedish University of Agricultural Sciences (Uppsala, Σουηδία), το University of Natural Resources and Life Sciences (Wien, Αυστρία), το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το University of Hohenheim (Γερμανία), το Universitat de Lleida (Ισπανία) και το National University of Science and Technology POLITEHNICA Bucharest (Ρουμανία).
Το πρόγραμμα περιλάμβανε 8 ημέρες φυσικής συμμετοχής στις εγκαταστάσεις του Alpine Study Center of Pieve Tesino (TN) στην Ιταλία (Pieve Tesino).
Ήταν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει διαλέξεις από καθηγητές διεθνούς φήμης, ομαδικές εργασίες, επισκέψεις σε τοπικές εταιρείες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με στόχο την εμβάθυνση στην βιωσιμότητα των συστημάτων τροφίμων παρέχοντας στους φοιτητές/τριες εφόδια για την επαγγελματική τους πορεία.
.










